.

cauta la mine pe site

Loading

vineri, 12 octombrie 2012

Reamintesteti parolele uitate


AI UITAT PAROLA DE ADMINISTRATOR DE LA CALCULATOR? AICI ESTE SOLUTIA


Ok, deci tu spui că ai uitat parola Windows administrator, nu-i asa? Ei bine, nu contează cu adevărat, dacă ai făcut sau ai spus-ai făcut. Faptul este că aveți nevoie pentru a obține acces la un calculator și nu poți "aminti" parola de administrator. Cum se poate ieși din această situație, fără formatarea si re-instalarea sistemului de operare?
Stefan va  recomanda Windows Password Recovery Utility
Dacă nu ești "tehnician" sau sunt pe scurt timp, echipa noastra recomanda intotdeauna Stellar Phoenix de recuperare parola. Acest instrument automat te face CD-ul final de pornire pentru resetarea orice parola de Windows. Este, de asemenea, încărcat cu o tona de alte instrumente de recuperare IT techs folosesc de zi cu zi. -Petri IT Intrebari Frecvente Echipa


Aflați mai multe la ForgottenPassword.org


O metodă de a avea acces la sistem este prin încercarea de greu să-mi 
amintesc uitat parola, sau o parola unui alt utilizator, care are același nivel de drepturi administrative. Cu toate acestea nu cred că această abordare va ajuta, altfel nu s-ar fi stat aici am citit articolul, ai?
O altă metodă este prin încercarea de a restabili un sistem sprijinit de stat în sus (în Windows 2000/XP/2003) sau un disc ERD (în NT 4.0) în care-ți amintești parola. Problema cu acest lucru este că veți pierde, probabil, toți utilizatorii recent add și grupuri, și toate parolele modificate pentru toți utilizatorii de la ultimul backup a fost facut.
Update: Puteți discuta, de asemenea, aceste subiecte de pe dedicat Petri.co.il uitat parola de administrator Forumului .

UNELTE DE RECUPERARE A PAROLEI

Gratuit pentru Windows parola de cracare cu instrumente sunt, de obicei, discuri de boot Linux, care au sistemul de fișiere NT (NTFS) drivere și software-ul care va citi registru și rescrie hash parolă pentru orice cont inclusiv de administratori. 

Acest proces necesită acces fizic la consola si o unitate floppy disponibile, dar funcționează ca un farmec! Am făcut-o eu de mai multe ori, cu nici o eroare sau fel de problemă.





clik pe link pentru mai multe subiecte si teme asemanatoare clik aici http://nou-widget.blogspot.ro/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger